Вива Билд Груп ЕООД
Строителни услуги, довършителни и ремонтни дейности в град София

За нас

"Вива Билд Груп" ЕООД е строителна компания с дългогодишен опит, създадена от инженер Юлиян Башев, с готовността да работи по световни стандарти, да надхвърля очакванията на клиентите, да се позиционира в най-високия сегмент на пазара на недвижими имоти. Компанията проектира, инвестира и строи/реконструира луксозни и иновативни жилищни сгради, административни сгради и частни домове. Вива Билд Груп е вписана в централния професионален регистър на Камарата на строителите в България.

Стабилност, високо качество, иновативност – това са основните ценности на Вива Билд Груп. Отговорността на компанията е да даде на клиента дом, който е построен качествено и се обитава с лекота и радост, който ще бъде функционално и естетически адекватен и в далечно бъдеще, а пазарната му стойност расте с времето.

Вива Билд Груп създава и реализира проекти, които се отличават с първокачествена визия и пораждат гордост.

Вива Билд Групразвива своята дейност в строително-ремонтните услуги, предоставяйки на своите клиенти голямо разнообразие от цялостни ремонти, довършителни дейности или частични ремонтни дейности  в цяла България.

Екипът на Вива Билд Груп се състои от квалифицирани инженери и опитни майстори, доказали се във времето със своя професионализъм. Компанията обединява дългогодишния опит на своите специалисти с новаторските решения на архитекти, дизайнери и проектанти, като по този начин ние гарантираме постоянно високо качество на предлаганите от нас услуги.

Вива Билд Груп се е утвърдила като надежден и коректен партньор на частни и държавни, физически и юридически лица, чиито основни интереси са в областта на строителството.

Мисията на Вива Билд Груп е да предостави комплексна услуга като предложи най-добрите решения за вашитестроително - монтажни работи и представи идейни проекти, съобразени със специфични и конкретни решения, в зависимост от индивидуалните нужди на нашите клиенти, защото „Домът на един мъж е замъкът на жена му.“