Вива Билд Груп ЕООД
Строителни услуги, довършителни и ремонтни дейности в град София

Строителство от основи до ключ

„ВиваБилд Груп“ ЕООД е доказана компания в сферата на проектирането и строителството на сгради и съоръжения. Можем да Ви предложим цялостно строителство на сгради от идея до интериорен дизайн. Това, което ни отличава е вниманието към всеки детайл до получаването на качествена завършена сграда. Допълнително при нас ще откриете дълги гаранционни срокове, стабилност и спокойствие. Във времето сме реализирали много и най-разнообразни нестандартни решения. Имаме опита да проектираме и изградим съоръжения, които повечето колеги от бранша, биха отхвърлили като възможни. Под цялостно строителство имаме в предвид:

  • Изграждане на архитектурен проект и в последствие цялостна проектна документация(вик, електро, изолация и др.)
  • Съгласуване на идейните проекти с държавните органи и тяхното одобрение
  • Полагане на основи: изкопни дейности, железобетон, изолация, конструкция
  • Зидария и конструкция – изграждане на самата сграда – стени, плочи, отвори
  • Покривни конструкции – изцяло по ваше желание с необходимата изолация и внимание към детайлите
  • Довършителни дейности – изграждане на ВиК и електро инсталации, поставяне на дограма
  • Топло и хидро изолация – измазване отвън и отвътре и полагане на необходимата изолация.
  • Други довършителни дейности: врати, парапети, щори, комарници и др.
  • Интериорен дизайн – ако желаете можем да не спрем ‚до ключ‘, а да продължим до получаването на наистина готова къща – имаме богат опит във вътрешното проектиране и обзавеждане
  • Изпълнение на интериорния дизайн – плочки, стени, мебели, кухни, санитария, орнаменти и безброй други

При нас може да извървите пътя от идеята за вашето жилище, сграда или инвестиция до нейната реализация в степен избор на дизайн на интериора.

Различните дейности при изграждането на жилища се извършват от различни специалисти. Това, което сте обсъдили, като желания с архитекта после следва да бъде предадено на строителите. Това, което са изградили строителите после трябва да бъде поето от интериорните дизайнери и много често модифицирано, за да се реализира вашата идея. Както вероятно сте чували това често създава купища неприятности и се счита за нормален процес. Причината е, че проекта се разделя на части и различните дейности се фокусират само върху тяхната част, без да обръщат внимание какво ще бъде крайното предназначение.При нашия подход първо комуникацията между различните специалисти и дейности е внимателно проследена и извършена без Вие да участвате непрекъснато. Второто много важно предимство е, че ако извършим цялостна реализация, ние можем да съобразим детайлите. Знаем къде ще се намира дивана и колко ще е голям, така че дори когато поставяме контактите можем да ги преместим още в етап на грубо строителство така, че те да са достъпни. За това изберете нас за строителството на вашата къща и ще постигнете, така жадуваната идея да имате своя мечтан дом, които да обичате и да се чувствате спокойно и удобно в него.